Adatvédelem

ADATVÉDELEM

www.sportbisztro.hu webáruházban történő regisztrációval

kapcsolatos tájékoztató.

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a BVSC-Gastro Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné töröltetni, akkor az adatkezelőhöz el kell juttatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről. 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.sportbisztro.hu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék a Sport Bisztró adatkezelési – feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét. 

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. 

BVSC-Gastro Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a webáruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem. 

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az “egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során”, Strasbourgban, 1981. Január 28. napján kelt Egyezmény, 1998. Évi VI, törvény rendelkezéseit.  Budapest, 2017. december 14. 

www.sportbisztro.hu ©  2017 | Design: www.otletgyar.com | ÁSZF | Adatvédelem | info@sportbisztro.hu