ÁSZF

ONLINE RENDELÉS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A BVSC-Gastro Kft. – www.sportbisztro.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan Megrendelők által a www.sportbisztro.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést teljesítő Sport Bisztró étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák. 

  1. Webáruház adatai:

www.sportbisztro.hu webáruház üzemeltetője a BVSC-Gastro Kft. 

Székhely:                            1142 Budapest, Szőnyi út 2.
Telephely:                          1142 Budapest, Szőnyi út 2.
Adószám:                           25932463-2-42
Bejegyző hatóság:             Fővárosi Cégbíróság
Ügyfélszolgálat: 
telefonon:                          06 1/321 75 07 
e-mail:                               info@sportbisztro.hu 

A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. Regisztráció a www.sportbisztro.hu webáruházba:

Első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő, ami levélben szereplő linkre kattintva tudja megerősíteni regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint. 

  1. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

Amennyiben már korábban regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap felületén a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az itt található Rendelési útmutató.

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

Az ONLINE RENDELÉS menüre kattintva érheti el a termékválasztékot. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a megrendelést teljesítő – Sport Bisztró egységet üzemeltető – vállalkozás közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást, azonban a szállítási díjat nem, melynek díja 400 Ft szállítási címenként. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével. 

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a PÉNZTÁR felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott, melyek közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel valamint bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA), Szép kártyával (OTP, MKB, K&H) lehet fizetni. A fizetési mód kiválasztását követően a ‘Megrendelés ellenőrzése’ mezőre kattintva a ‘Rendelés véglegesítése’ felületen mód nyílik a megrendelés tartalmának, és a szállítási cím adatainak ellenőrzésére, majd a ‘Megrendelés elküldése’ gombra kattintva történik a megrendelés elküldése. Módosítási szándék esetén visszalépéssel módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt véglegesen elküldésre kerül. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 2.000 Ft/ rendelés. 

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

BVSC-Gastro Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a BVSC-Gastro Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendeles@sportbisztro.hu email címen, vagy az étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról. 

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

A rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 40 percen belül megkezdődik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. 

II.7 A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

Kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit személyesen tehet meg az étterem telefonszámán, vagy írásban a rendeles@sportbisztro.hu email címen. 

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a “Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak. 

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: info@sportbisztro.hu 

telefon: 06 1 321 75 07

Tekintve, hogy a BVSC-Gastro Kft. által közvetített megrendelés alapján a Megrendelő rendelését az adott szállítási területre szállító Sport Bisztró egység üzemeltető cége és a Megrendelő közt jön létre a szerződés, ezért a megrendelt ételkészítési és szállítási szolgáltatást Megrendelő részére az adott szállítási területre szállító Sport Bisztró egység üzemeltető cége nyújtja, így e szolgáltatással kapcsolatos bárminemű reklamáció és panaszkezelés is ezen üzemeltető cég kizárólagos kötelezettsége. Bármely Sport Bisztró étterem szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel, amelyek listája a következő elérhetőségen van nyilvántartva: http://jarasinfo.gov.hu/ 

Budapest, 2017. december 14.

www.sportbisztro.hu ©  2017 | Design: www.otletgyar.com | Minden jog fenntartva! | info@sportbisztro.hu